Waterstof, veel mensen praten erover, of schrijven er dikke rapporten over. Maar nog weinig mensen doen er écht al iets mee. Wij vinden dat dat ook anders kan.

Ons doel met de stichting Alles over Waterstof is om jongeren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met waterstof en om kleinschalige school projecten te ondersteunen. Kortom, wij laten je waterstof beleven!

Waterstof pioniers

Wij zijn Erwin Geurts en Frank Mietes, twee waterstofpioniers. Onze achtergrond is zowel veranderkundig, technisch als didactisch. Deze expertisegebieden zetten we in voor het project ‘Waterstof in de Klas’ en andere projecten van de Stichting Alles over Waterstof. Hiermee willen we jongeren kennis laten maken met waterstof en de rol die het in hun toekomst zal gaan spelen.

Industriepark Kleefse Waard (IPKW)

Wij zijn gevestigd op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. IPKW is een 90 hectare grote werklocatie die duurzame energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven wordt er gewerkt aan de cleantech campus van de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.ipkw.nl.

Donaties zijn zeer welkom

Waterstof is weliswaar de toekomst, maar we zijn een stichting met slechts beperkte middelen. Willen we meer jongeren met waterstof laten kennis maken, dan kunnen we alle steun goed gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld door een donatie te doen aan onze stichting. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

We horen graag van je

Om het je gemakkelijk te maken, kan je gebruik maken van ons contactformulier.

Op alle artikelen en verhalen van deze website rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info@waterstofindeklas.nl
Waterstof in de klas is de verkorte naam van de Stichting Alles over Waterstof
© Stichting Alles over waterstof – alle rechten voorbehouden

Stichting Alles over Waterstof is ingeschreven in de KvK onder nummer 81256299 en heeft BTW nummer NL862021352B01

We zijn gevestigd op het IPKW terrein aan de Westervoortsedijk 73-CB1, 6827 AV Arnhem.
Lees onze disclaimer , privacybeleid en onze algemene voorwaarden.